KALEOS

https://www.kaleoscollection.com

Kaleos is een sterk merk dat brillen wil heruitvinden op een tijdloze manier waarbij ze design, modetrends en luxe met mekaar combineren.

Ze laten zich daarbij leiden door drie grote drijfveren, fashion, innovatie en kwaliteit. De creatieve structuur van het bedrijf maakt dat het boven het gemiddelde uitstijgt en daardoor een enorm succes kan voorleggen.

Dankzij haar enorm rijke ervaring in de mode brengt creatief directeur Claudia Brotons de kennis, intu├»tie en haar “savoir fair” bij aan het luxe merk Kaleos. Met Claudia aan het creatieve roer van het Kaleos team van ingenieurs en in samenwerking met ‘s werelds beste fabrikanten worden exclusieve modellen, unieke acetaten en glaskleuren ontwikkeld.

Elke zes maand verrast Claudia ons opnieuw met een schitterende eclectische collectie waarmee ze trends zet los van gekende stijlen. Top kwalitatieve stukken met complexere techniciteiten die meestal meer dan 1,5 jaar ontwikkeling nodig hebben.

Kaleos heeft sinds 2013 eigenhandig het idee “bril als accesoire” nieuw leven ingeblazen door trends te zetten dank zij een onweerstaanbaar niveau van kwaliteit en extreem oog voor detail.

Kaleos wordt heel selectief verdeelt bij modieuze, trendy optiekbedrijven over de hele wereld.